¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Activitats d’Oikocredit a prop teu

Activitats d’Oikocredit a prop teu

FEDCO-GH-031miércoles, 23 de febrero de 2022

Dins del treball d’enguany per impulsar Oikocredit a nivell estatal, les tres associacions de suport (Catalunya, Sevilla i Euskadi) més el grup de voluntariat de Madrid, hem dissenyat un conjunt d'activitats que van des de l'assistència a fires, tastos de xocolata i cafè de Comerç Just i també unes jornades viatgeres.

Tornarem a estar prop de la gent en fires com Biocultura a Barcelona, Madrid i Sevilla, o Bioterra a Euskadi. Ja tenim les primeres dates en la nostra agenda.

A més, per a celebrar la tornada a la presencialitat, ho farem d’una manera dolça ja que organitzarem tastos de xocolata de Comerç Just a Bilbao, Barcelona, Madrid, Sevilla, Màlaga i València. El proper tast serà el dia 2 de maig a les 18:30h a la Lleialtat Santsenca. (Per més informació i inscripcions, fes clic aquí)

També hem dissenyat una exposició fotogràfica sobre els microcrèdits i projectes finançats per Oikocredit arreu del món, a través de la qual coneixerem com diverses persones han millorat les seves vides gràcies a les microfinances. L’anirem exposant per diversos llocs de tot el territori.

Finalment, volem innovar i enguany portarem a terme unes Jornades Viatgeres, en les quals a través dels relats de persones viatgeres, anirem coneixent diverses entitats a les que Oikocredit dóna suport als països del Sud. El proper 12 de maig a les 18:30h en portarem a terme una a la llibreria Altaïr de Barcelona, junt amb l’Alberto Campa, que ha viatjat pràcticament per tot el món. (Més informació aquí)

Seguint també l'experiència dels webinars internacionals que vam organitzar l'any passat dins el projecte d’internacionalització de les Finances Ètiques subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona, n’anirem portant a terme diferents al llarg de l’any.

Estem organitzant moltes activitats en les quals podrem estar juntes i compartir amb vosaltres el que fem per a impulsar canvis en positiu a través de la inversió en les persones. Estigueu atentes als propers butlletins electrònics i a les nostres xarxes socials!

« Enrere