¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

[NOTA DE PREMSA] Oikocredit reforça el seu lideratge amb un nou equip executiu

[NOTA DE PREMSA] Oikocredit reforça el seu lideratge amb un nou equip executiu

jueves, 07 de julio de 2022

El nou equip està format pels actuals membres del Consell d'Administració i els nous directors nomenats i supervisarà la implementació de l'estratègia de la cooperativa pel període 2022-2026.

L'inversor d'impacte social i cooperativa mundial, Oikocredit, ha reforçat el seu lideratge amb la creació d'un nou Equip Executiu.

L'Equip Executiu està format per quatre membres estatutaris i cinc no estatutaris i substituirà al Consell d'Administració d'Oikocredit l'1 de juliol de 2022. L'equip s'ha creat a partir dels actuals membres del Consell d'Administració i de nous directors nomenats dins de l'organització.

Els quatre membres estatutaris de l'Equip Executius són La Directora General, Mirjam 't Lam; la Directora de Finances i Riscos, Gwen van Berne; el Director d'Inflow & Business Enablers, Patrick Stutvoet; i el Director d'Impact Investments (encara per nomenar).

Els membres no estatutaris de l'equip executiu són: Beja Morren, Directora de Comptabilitat i Control; Lydia Tomitova, Directora de Relacions amb els Inversors; Hans Perk, Director de Finances Especialitzades i Creació de Comunitats; Ging Ledesma, Director d'Estratègia i Impacte Sostenible; i Wilma Straatman, Directora de Persones i Desenvolupament.

Els objectius de la nova estructura de lideratge inclouen augmentar els processos de presa de decisions de l'organització, impulsar la implementació del pla estratègic 2022-2026 i salvaguardar l'activitat de la cooperativa i el seu enfocament en l'impacte social sostenible per donar suport a la seva missió.

Per ampliar encara més la seva dedicació a la creació d'impacte social, l'estratègia 2022-2026 d'Oikocredit se centra a empoderar i connectar les comunitats en els nostres països de sortida a través de projectes centrats en la comunitat, a més dels actuals sectors d'enfocament d'inclusió financera, agricultura i energia renovable.

L'estratègia se centra en reunir els membres de la nostra comunitat d'inversors en un moviment de creació d'impacte, i en connectar les nostres comunitats de sortida i d'entrada facilitant una connexió més directa entre ambdues comunitats.

Mirjam 't Lam, Directora General d'Oikocredit, va dir: "L'equilibrio d'habilitats i àrees d'interès a l'Equip Executiu ha estat curosament seleccionat per servir a la nostra cooperativa i la nostra missió, per realitzar una nova estratègia i implementar un nou model de captació de capital. En nom de l'Equip Executiu, esperem col·laborar estretament amb el nostre personal, socis, membres i tota la resta de parts interessades, en suport de l'enfocament continu de la nostra cooperativa per millorar la vida de les persones de baixos ingressos."

Cheryl Jackson, Presidenta del Consell de Supervisió d'Oikocredit, diu: "La nova estructura de lideratge empoderarà a Oikocredit per seguir millorant l'impacte social arreu del món. El Consell de Supervisió espera treballar amb els nous membres de l'Equip Executiu i treballar units en la implementació de l'estratègia orientada a un propòsit."

Podeu trobar més informació sobre els membres de l'Equip Executiu al web d'Oikocredit.

« Enrere