¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Creant un futur sostenible [vídeo]

Creant un futur sostenible [vídeo]

bones-festes-oikocredit.jpgmiércoles, 21 de diciembre de 2022

Aquest nou vídeo amb la nostra organització sòcia Ecozen segur que t'animarà aquestes festes. Hi veuràs com el seu treball en energies renovables i agricultura afecta positivament els agricultors locals de l'Índia.

Què t'inspira i et porta esperança? Què et motiva a ajudar a tenir un impacte positiu al món?

Preguntes com aquestes s'estan tornant més urgents que mai a mesura que el planeta continua enfrontant -se a diversos conflictes, al canvi climàtic, a les incerteses econòmiques i molt més.

Amb l'augment de la desigualtat que afecta més de dos terços de la població mundial, el treball d'Oikocredit és més rellevant que mai.

Què ens motiva a Oikocredit per actuar? Què ens impulsa?

Sentir les històries de persones i comunitats vulnerables a les que les nostres organitzacions sòcies, com Ecozen, donen suport.

"Hi ha molts reptes als quals m'estic enfrontant, a causa del clima i de les fortes pluges... Ecozen ens ha donat suport durant molt de temps", va dir Ashish Bhor, agricultor i client d'Ecozen.

Els agricultors rurals de l'Índia són alguns dels més vulnerables, ja que s'enfronten a diversos problemes econòmics i de canvi climàtic. L'Ashish és només un dels 100.000 agricultors als que Ecozen ha donat suport.

Gràcies a persones com tu, la nostra xarxa global pot invertir en més de 500 organitzacions sòcies que donen suport a persones com l'Ashish amb les oportunitats que necessiten per crear vides dignes.

Així doncs, mentre continuem esforçant-nos en la nostra important tasca, també podem estar orgulloses del que hem aconseguit, juntes, aquest any!

Vols saber més sobre el nostres assoliments d'enguany? Consulta el nostre Informe d'impacte 2022: Informe d'impacte - Oikocredit Internacional (en castellà), on també hi trobaràs alguns breus vídeos repassant els diferents aspectes del nostre impacte social i ambiental.

« Enrere