¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Oikocredit Live: Fer front al canvi climàtic, però com?

Oikocredit Live: Fer front al canvi climàtic, però com?

Cartel para linkedin.pngjueves, 25 de mayo de 2023

El canvi climàtic està tenint un profund impacte en l'agricultura. Els petits agricultors i agricultores de cafè i cacau s'enfronten a reptes com ara sequeres, inundacions i malalties que afecten les seves collites.
Què poden fer per adaptar-se a aquests canvis? I poden les organitzacions sòcies d'energies renovables d’Oikocredit ajudar a mitigar els efectes del canvi climàtic?

Uneix-te a nosaltres en la segona edició de la nostra sèrie d'esdeveniments en línia Oikocredit Live per a debatre aquestes i altres qüestions. L’acte es durà a terme el dimarts 13 de juny de les 19:30h a les 21:00h (CEST).

Programació de l’acte
Començarem l’acte amb una breu introducció sobre el finançament i suport d'Oikocredit a projectes d’energia renovable i agricultura.

Aprendràs sobre...
La Claudia Vasque i en Gilmar Castillo de la nostra organització sòcia Norandino (Perú) t'explicaran com el seu projecte de cafè sostenible fa costat als agricultors i agricultores que s'enfronten al canvi climàtic.

I de Burn (Kenya), organització sòcia d'Oikocredit en energies renovables, aprendràs com els aparells de cuina de baix consum estan millorant la vida dels seus clients i clientes.

I amb un espai per a les teves preguntes
Després de les presentacions, podràs fer les teves preguntes i parlar amb els ponents.

No et perdis aquest inspirador i formatiu acte que de ben segur et motivarà a prendre accions per crear un futur més sostenible.

L’acte serà en anglès, amb interpretació simultània al castellà, a càrrec de la cooperativa Koinós.

Ponents:
- Gilmar Castillo, Director d’Investigació i Desenvolupament a Norandino.
- Claudia Vasque, Directora del Departament de Reforestació de Norandino.
- Aldo Risco, Responsable d’inversions a Oikocredit Internacional.
- Portaveu de Burn (pendent de confirmar)
- James Todd, Director d’Energies Renovables a Oikocredit Internacional.

Moderació:
Helena Funk, Responsable d'Educació i Relacions Públiques d’Oikocredit Ostdeutscher Förderkreis

Inscriu-te a l'acte en línia a través d'aquest enllaç: https://forms.office.com/e/U0FBKCNTYW

cartell-oikocredit-webinar-renovables

Acte coorganitzat amb LaCoordi.cat. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona.

« Enrere