¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

« Enrere

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

Setem_Camps_de_Solidaritat.pngmartes, 20 de enero de 2015

Un any més Setem, juntament amb la col·laboració d'Oikocredit, ofereix la possibilitat de formar part activa dels Camps de Solidaritat que es realitzaran en 22 països de l'Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina. A través d'una estada d'un mes a un país del sud, els participants tindran la oportunitat de conèixer en persona el context que envolta les diferents realitats de països en vies de desenvolupament i tindran la possibilitat d'adquirir un coneixement profund i real en matèria educativa, de Comerç Just, finances ètiques, emigració o Drets Humans.

Des d'Oikocredit ha existit i segueix existint col·laboració directa en l'organització dels Camps de Solidaritat de Prodecoop, una associació que agrupa 40 cooperatives de productors i productores de cafè del nord de Nicaragua que treballen en l'àmbit del Comerç Just, i en segon lloc, amb la organització SPFTC (South Partners and Fair Trade Center), una cooperativa de les Filipines que reivindica els drets de les famílies camperoles mitjançant el processament i la comercialització de fruites i artesanies. Ambdues organitzacions han rebut finançament per part d'Oikocredit per portar a terme els seus projectes productius de Comerç Just.

Les inscripcions estan obertes des del passat 13 de gener i fins a mitjans d'abril d'enguany. Per tal de conèixer amb més profunditat l'oportunitat que suposa viure aquesta experiència visita els blocs dels Camps de Solidaritat 2014, visita el web de Setem, adreça't a camps@setem.org o truca al 93 441 53 35.

« Enrere