¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

« Enrere

Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

FAPE-EC-24.jpgviernes, 22 de septiembre de 2017

El proper 9 d'octubre et convidem a una cata de cafès de Comerç Just d'especialitat conduïda per dos representants de la cooperativa equatoriana de caficultors FAPECAFES, una de les organitzacions finançades per Oikocredit seguint els criteris de la banca ètica. També coneixerem tot el procés de producció del cafè, el seu finançament, l'exportació i finalment mostrarem una alternativa de consum conscient a través d'una cooperativa local de consum agroecològic de Barcelona.

Data i hora: dilluns 9 d'octubre a les 18:45h

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (sala Olivada). Plaça del Sortidor. 08004 Barcelona. (Metro: L3 - Poble Sec).

T'has preguntat mai com es produeix i es torra el cafè d'especialitat? I com s'ha de preparar per poder-ne apreciar tots els seus matisos?

En aquesta activitat, dos representants de la cooperativa de caficultors equatoriana de Comerç Just FAPECAFES ens explicaran tot el procés de producció del cafè, des del camp a la tassa, i ens explicaran la seva experiència de cooperativisme agrícola en aquest sector, així com el suport que han rebut per part d'Oikocredit i les Finances Ètiques per tirar endavant el seu projecte. També coneixerem un exemple de l'altre extrem de la cadena de producció i comercialització del cafè, de la mà de "La Seca", una cooperativa de consum agroecològic del barri.

L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat. Així que t'agrairem que t'inscriguis prèviament a través del correu-e: catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

Jose Apolo, responsable de qualitat de la cooperativa FAPECAFES, finançada per Oikocredit sota criteris de banca ètica

« Enrere