¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Últim "Cafè-tertúlia Oikocredit" de l'any: la selecció de projectes i els tipus d'interès

« Enrere

Últim "Cafè-tertúlia Oikocredit" de l'any: la selecció de projectes i els tipus d'interès

Cafes-tertulia-Oikocredit.jpglunes, 04 de diciembre de 2017

El 12 de desembre a les 18:30h al Grup Ecos (C/ Casp 43) celebrarem el darrer cafè tertúlia de l'any, debatent sobre el procés que segueix Oikocredit per seleccionar els projectes que finança així com per determinar els tipus d'interès que se'ls carrega.

Grup cooperatiu Ecos. Carrer Casp 43, Barcelona.

Els "cafès-tertúlia" són uns espais de debat i formació periòdics sobre temes relacionats amb les Finances Ètiques, Oikocredit i l'Economia Social i Solidària. Consulta tots els que anem programant a la nostra agenda d'activitats o bé a l'apartat de notícies d'Oikocredit Catalunya.

En aquesta ocasió parlarem del procés que segueix Oikocredit Internacional per seleccionar els projectes en base a criteris Ambientals, Socials i de Governança. I per altra banda, també aprendrem una mica més sobre el complexe món de la fixació dels tipus d'interès pels crèdits que otorga Oikocredit.

En acabar, cap a les 20:30h, comptarem amb un piscolabis ecològic per acomiadar l'any.

Dia i hora: dimarts 12 de desembre de 2017. De 18:30 a 20:30h, i posterior piscolabis pre-nadalenc.

Lloc: Sala d'actes del Grup Ecos (C/ Casp 43, baixos. Entre C/ Bruc i C/ Girona).

Inscripció: L'acte és gratuït i obert a tot el públic, però cal confirmar assistència al correu catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

En aquest enllaç pots descarregar el qüestionari d'avaluació ètico-social que utilitza Oikocredit per a la selecció de projectes productius (en anglès).

I en aquest altre enllaç pots descarregar el qüestionari d'avaluació ètico-social que utilitza Oikocredit per a la selecció d'Institucions Microfinanceres sòcies (en anglès).

Grup cooperatiu Ecos. Casp 43. Foto: Arç Cooperativa

« Enrere