¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

« Enrere

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

viernes, 19 de enero de 2018

Des d'Oikocredit Catalunya us portem dues propostes per tal de conèixer en primera persona àmbits d'acció solidària: Els Camps de Solidaritat organitzats per SETEM i la visita a la nostra organització sòcia SEKEM d'Egipte, organitzada per Oikocredit Internacional.

SETEM Catalunya, entitat sòcia i col·laboradora d’Oikocredit, comença la campanya d’inscripcions dels Camps de Solidaritat d’enguany. Durant els mesos d’estiu, com cada any, organitzen els Camps de Solidaritat a diferents països de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. És una experiència que et dóna l'oportunitat de conèixer de prop una realitat diferent a la que vius habitualment de la mà d’una organització del país a través de l’acolliment dels seus membres i de les famílies que hi estan més vinculades. 

SETEM té programades sessions informatives per tot el territori per tal d'explicar-vos què significa fer un Camp i tots els detalls pràctics que us poden interessar.

Us deixem un vídeo sobre els Camps de Solidaritat de l’any passat. Animeu-vos!

Alhora, us informem que des d’Oikocredit Internacional s’està organitzant una tercera visita a SEKEM, el nostre soci agrícola a Egipte.

La visita serà del proper dilluns 16 d’abril al dissabte 21 d’abril d’aquest 2018. SEKEM Development Foundation és un negoci social i sostenible únic, doncs opera sota principis bio-dinàmics i de comerç just. El viatge inclou una visita a la granja de Sekem, a la seva escola, el centre de salut i a les empreses de manufactura. Al mateix temps les persones assistents tindran l’oportunitat de conèixer a la gent involucrada en el projecte per tal d’entendre millor l’impacte positiu de Sekem a les seves vides i a la comunitat.

El preu de la visita estarà entre 900 i 1.300€ en funció de modalitats d'allotjament i nombre final de participants (viatge internacional no inclòs).

Us animem a participar-hi! Per consultar preus, disponibilitat de places i procés d'inscripció, posa't en contacte amb nosaltres a catalunya@oikocredit.org.

Membres de SEKEM Development Foundation

« Enrere