¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

« Enrere

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

assemblea-oikocredit-2018.jpglunes, 15 de abril de 2019

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem a la seu de “LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global” al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) el dimecres 15 de maig de 2019 a les 18:45h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2018.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2019 i canvis en l’estratègia 2018-2022.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2018.
5. Tancament de captació d'inversions des d’Oikocredit Catalunya i trasllat d'inversions al nou canal d'inversió d’Oikocredit Internacional (veure document explicatiu).
6. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2019.
7. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2019.
8. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
9. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 8 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 14 de maig i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina de la nostra web a partir del dia 30 d’abril, per si la vols consultar prèviament.

També et recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació en l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia, o en favor del president. Aquesta delegació caldrà lliurar-la o enviar-la prèviament per escrit i signada a la persona en qui es delega el vot, indicant el nom del soci o la sòcia en qui es delega la representació, i que aquesta persona la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2018.pdf497.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2019-cat.pdf134.7 kBapplication/pdfdownload
document-punt5-transicio-al-nou-canal-dinversio.pdf338.7 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-estats-financers-auditats-oikocredit-2018.pdf4.3 MBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2018.pdf7.7 MBapplication/pdfdownload

« Enrere