¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2022

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2022

Participants of AGM 2018.jpgmiércoles, 13 de abril de 2022

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem per primera vegada en format híbrid (presencial a C/ Casp 43, baixos i online), el proper dimecres 27 d'abril de 2022 a les 18:30h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

-- Acreditacions: a partir de les 18:15h. Inici de l'Assemblea: 18:30h.

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2021.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2022.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2021.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2022.
6. Designació de tres voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2022.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, volem destacar que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per formar part de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 26 d'abril i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina per a què la puguis descarregar prèviament a l'Assemblea. 

Pots delegar el teu vot en algun altre soci o sòcia omplint aquest formulari i enviant-lo al soci/a en qui deleguis el vot si aquest/a assisteix a l'Assemblea presencialment, o bé enviant-nos-el al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 27 d'abril, si el soci/a en qui delegues el vot té previst assistir virtualment a l'assemblea.

Per assistir a l’Assemblea, tant si ho vols fer de forma presencial com online, et demanem que facis la inscripció a través del següent formulari: www.oikocredit.cat/registre-assemblea

Si optes per l'assistència online, el dia abans de l'Assemblea rebràs per correu-e l'enllaç per accedir-hi. Si no ens has enviat abans una copia del teu DNI recorda que necessitarem que ens el mostris a través de la teva càmera a l'entrar a la sessió. Si optes per l'assistència presencial, et demanarem el DNI a l'arribar a l'Assemblea.

Esperem comptar amb la teva participació!

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2021.pdf1.3 MBapplication/pdfdownload
balanc-de-situacio-oikocredit-catalunya-2021.pdf452.2 kBapplication/pdfdownload
compte-de-perdues-i-guanys-oikocredit-catalunya-2021.pdf653.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2022-cat.pdf86.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2021.pdf7.0 MBapplication/pdfdownload
presentacio-assemblea-oikocredit-catalunya-2022.pdf6.8 MBapplication/pdfdownload

« Enrere