¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Webinar sobre Turisme Responsable

« Enrere

Webinar sobre Turisme Responsable

TUGE-UG-30.jpgmartes, 28 de febrero de 2023

Alguna vegada has volgut visitar un país llunyà de forma responsable i sostenible? El proper 28 de febrer organitzem un webinar en el que parlarem de les propostes de turisme sostenible que organitzem des d’Oikocredit, i coneixerem les experiències de tres persones que hi han participat en anteriors edicions.

Durant el webinar farem una introducció al concepte de turisme sostenible i com es plasma en un viatge, comentarem l’evolució d’aquest tipus de turisme en els darrers anys, i parlarem de la relació d’Oikocredit amb el món viatger, de la mà de la Rose Serrano, responsable de relació amb persones inversores d’Oikocredit per al nostre país, i experta viatgera i divulgadora de temes relacionats amb el turisme alternatiu.

També comptarem amb la participació de tres persones que han participat en algun dels viatges organitzats per Oikocredit els darrers anys per visitar i conèixer de primera mà projectes d’impacte social i ambiental finançats amb criteris de banca ètica a països del Sud Global. Compartiran les seves experiències personals amb nosaltres:

- Aitziber Mugarra, sòcia d’Oikocredit Euskadi, que va viatjar a Equador i Guatemala.
- Domènec Creus, soci d’Oikocredit Catalunya, que va conèixer projectes a Ghana de primera mà.
- i Sònia Joaniquet, sòcia i membre de la Junta Directiva d’Oikocredit Catalunya, que va visitar organitzacions sòcies a la Índia en el marc d’una de les Assemblees Anuals de la cooperativa.

TUGE-UG-34

Per acabar, debatrem sobre el paper de les finances ètiques com a factor de desenvolupament sostenible a nivell internacional, i farem un avançament en exclusiva dels 2 viatges que tenim programats per aquest 2023 a Costa d’Ivori i Kenya, i que amaguen molta aventura, cultura, interacció amb comunitats locals i descoberta de projectes finançats per Oikocredit.

Data: dimarts 28 de febrer de 2023.
Horari: de 18:30h a 19:30h via Zoom.
Inscripcions: https://forms.office.com/e/M0BM93U00u

(si no has rebut l'enllaç per accedir al Zoom, torna a omplir les teves dades al formulari anterior i t'apareixerà l'enllaç al missatge de confirmació de la inscripció)

Amb el suport de:
Ajuntament de Barcelona

Aquest webinar s’emmarca en el projecte «Internacionalització de les Finances Ètiques» de la convocatòria «Enfortim» de l’Ajuntament de Barcelona.

« Enrere