¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just, ja disponible

« Enrere

Nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just, ja disponible

Boton-UD-Oikocredit_Rect-1-1-1024x503.pngviernes, 29 de septiembre de 2023

Treballes al món educatiu? Voldries tractar temes relacionats amb economia i finances amb un punt de vista més crític? Doncs aquesta nova Unitat Didàctica està feta per tu!

A través de 5 articles en format periodístic relacionats d'una o altra forma amb l'economia i les finances, s'exposen els principis clau sobre les finances ètiques i sectors relacionats amb elles, i després es proposen diverses dinàmiques per treballar el tema a classe.

La Unitat Didàctica va dirigida a estudiants d'ESO, tot i que es podria utilitzar fins a Batxillerat, i ha estat elaborada per Junior Report, en el marc del projecte d'Oikocredit "Promovent un consum i producció sostenibles i equitatius a través del comerç just i les finances ètiques" que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona a través de la convocatòria de subvencions per a projectes d’Impuls socioeconòmic del territori (any 2022).

Pots accedir a la Unitat Didàctica a partir de la pàgina web: https://junior-report.cat/finances-etiques/

Boton-UD-Oikocredit_Rect-1-1-1024x503

En breu, la Unitat Didàctica estarà disponible al repositori de recursos educatius de la plataforma RedEFES, i també en farem la presentació oficial a les IV jornades de la RedEFES a Bilbao els propers 10 i 11 de novembre.

« Enrere