¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Sorteig d'entrades per l'obra de teatre "El pes del plom"

« Enrere

Sorteig d'entrades per l'obra de teatre "El pes del plom"

TEATRE-BARCELONA-El-pes-del-plom-BECKETT.pngjueves, 24 de abril de 2014

Oikocredit Catalunya obre el sorteig de quatre entrades per l'obra de teatre "El pes del plom", un thriller en què, a través de les vides de quatre personatges i les relacions que entre ells existeixen, es qüestiona la indústria de l'armament i el paper que aquesta juga a la nostra societat.

El sorteig consisteix en dues preguntes vinculades a les finances ètiques i a l'impacte d'Oikocredit Internacional, les quals quedaran publicades a la nostra pàgina de Facebook i Twitter. Els interessats a participar disposen del 24 d'abril al 4 de maig per respondre les preguntes i, en cas d'encertar-ne la resposta, entrar al sorteig dels possibles guanyadors. A cada guanyador li correspondrà dues entrades per l'obra de divendres 9 de maig a les 21.30h a la Sala Beckett de Barcelona.

Els interessats poden participar en ambdós sortejos, Twitter i Facebook, optant així a la possibilitat de guanyar fins a quatre entrades. Els guanyadors del sorteig seran contactats el 5 de maig. Per a més informació sobre les condicions, accediu als enllaços a continuació. Us convidem a tots aquells amants del teatre i/o interessats en el món de les finances ètiques a participar-hi!

Pots trobar la pregunta del Twitter aquí.

Pots trobar la pregunta del Facebook aquí.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
bases-sorteig-elpesdelplom-2014-facebook.pdf111.0 kBapplication/pdfdownload
bases-sorteig-elpesdelplom-2014-twitter.pdf102.1 kBapplication/pdfdownload

« Enrere