Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Formulari de registre pel Cafè-tertúlia

(*) D’acord amb el que estableix el Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD), t'informem que les dades obtingudes mitjançant aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d'Oikocredit Catalunya amb la finalitat d’atendre les teves consultes i remetre't informació relacionada que pugui ser del teu interès. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint un escrit a la nostra adreça C/ Casp, 43, baixos 08010, Barcelona o mitjançant el correu electrònic catalunya@oikocredit.org. També podràs dirigir-te a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideris oportuna.

Si ens fas una consulta a través d'aquest formulari web, conservarem les teves dades personals fins que hàgim resolt clarament la teva consulta i així ens ho hagis fet saber, o en el seu defecte, fins al cap de tres mesos si després d'haver-te contactat de nou no ens has confirmat la resolució satisfactòria de la teva consulta.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula. Consulta aquí la nostra política de privacitat (PDF).

Oikocredit Catalunya - 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org