Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix en l'empresa fintech brasilera BizCapital, com a part d'una ronda de finançament de 15 milions $USD

Oikocredit inverteix en l'empresa fintech brasilera BizCapital, com a part d'una ronda de finançament de 15 milions $USD

1200px-Bizcapital-logo.svg.pngdimarts, 27 de d’octubre de 2020

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha adquirit una participació minoritària a BizCapital, un dels principals prestadors en línia per a pimes al Brasil.


BizCapital, una plataforma digital de préstecs per a petites i mitjanes empreses (pimes) al Brasil, ha completat una ronda de finançament de la sèrie B de 15 milions de dòlars. Els ingressos d'aquesta ronda acceleraran l'expansió comercial de BizCapital i milloraran els seus canals de distribució per a atendre un nombre encara major de pimes.
Amb aquesta inversió, Oikocredit reforça el seu compromís de donar suport a la inclusió financera de les pimes a Amèrica Llatina, fent costat a empreses innovadores i àgils de tecnologia financera. "A Oikocredit, estem molt entusiasmades per entrar en aquesta nova associació i donar suport al creixement de BizCapital i la creació de llocs de treball al Brasil. La missió de la companyia d'inclusió financera responsable està molt alineada amb el nostre objectiu de maximitzar l'impacte social", diu Nicolás Arrosa d’Oikocredit.


Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

« Enrere