Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Mirjam 't Lam s'uneix a Oikocredit com a Directora de Finances i Risc

Mirjam 't Lam s'uneix a Oikocredit com a Directora de Finances i Risc

Mirjam 't Lam.jpgdimarts, 10 de de novembre de 2020

La Mirjam 't Lam s'unirà a Oikocredit, inversor d'impacte social i cooperativa mundial, com a Directora de Finances i Risc, a partir del 16 de novembre de 2020.

S'uneix a Oikocredit des de la companyia d'inversions africana Arise, on va passar gairebé quatre anys com a Directora de Risc Financer (CFRO) i va exercir un paper important en la creació de l'organització, fundada per FMO, Norfund, Norfinance i Rabobank.
En Thos Gieskes, Director Executiu d’Oikocredit, va afirmar: "Estem encantats de donar-li la benvinguda a la Mirjam a Oikocredit. La seva experiència en finances per al desenvolupament a tot el món serà molt valuosa per a nosaltres. Esperem continuar construint sobre els nostres assoliments i avançar cap al futur amb la Mirjam com la nostra Directora de Finances i Risc".

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

« Enrere