Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit dona suport als serveis financers a Amèrica Llatina

Oikocredit dona suport als serveis financers a Amèrica Llatina

dimarts, 10 de de maig de 2022

Oikocredit ha adquirit una participació minoritària en Bankingly com a part d’una ronda de finançament per 10 milions de dòlars.

L'inversor d'impacte social i cooperativa global, Oikocredit, s'ha convertit en accionista minoritari de Bankingly, un proveïdor de programari que permet la digitalització de cooperatives, institucions de microfinances i petits i mitjans bancs.

Fundada el 2015, Bankingly dona suport a les institucions financeres dels mercats emergents en la seva transformació digital, centrant-se en el desenvolupament de canals digitals orientats al client, com ara aplicacions mòbils i llocs web transaccionals.

Amb aquesta inversió, Oikocredit reforça el seu compromís de donar suport a la inclusió financera a través d'inversions en empreses fintech que facilitin un major accés als serveis financers per a les persones de baixos ingressos.

Nicolás Arrosa, Equity Officer d’Oikocredit, va dir: "A Oikocredit estem molt contents d'entrar en aquesta nova associació i donar suport al creixement de Bankingly. Ens va atreure especialment la visió de l'empresa de facilitar la inclusió financera de milions de persones a través de la digitalització dels serveis financers adequats. La visió de Bankingly està molt alineada amb l'objectiu d’Oikocredit de maximitzar l'impacte social amb les nostres inversions."

Més informació en el comunicat de premsa en Anglès.

« Enrere