Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El Sol: font d'energia per reduir la pobresa als països del Sud

El Sol: font d'energia per reduir la pobresa als països del Sud

FOUR-IN-21 (1).jpgdimarts, 28 de de juny de 2022

Aquest és el títol que el diari La Razón li ha posat a un article en el qual parla de la necessitat d'invertir en energies renovables per garantir l'accés universal a l'energia als països del Sud. A l'article s'hi poden llegir les històries de persones i comunitats que han pogut millorar l'accés a l'energia gràcies als socis que Oikocredit té a l'Àfrica i Àsia.

Oikocredit realitza inversions d'impacte i concedeix préstecs a entitats que generen energia renovable, especialment orientades a poblacions vulnerables dels països del Sud.

Si voleu conèixer amb més detall els testimonis de les històries, podeu clicar aquí.

« Enrere