Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars a Yellow per donar suport a l'energia solar a l'Àfrica

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars a Yellow per donar suport a l'energia solar a l'Àfrica

Yellow-Live-Better-inversio-renovables-Oikocredit.pngdimarts, 31 de de gener de 2023

Yellow utilitzarà el préstec d'Oikocredit per proporcionar electricitat i connexions mòbils a més llars a l'Àfrica.


Oikocredit està atorgant un préstec de 5 milions de dòlars (USD) a Yellow, un proveïdor de solucions i dispositius solars fora de la xarxa, de pagament per ús a l'Àfrica subsahariana. Amb aquest préstec, Yellow planeja brindar accés a energia neta a desenes de milers de llars de baixos ingressos a Malawi, Rwanda, Uganda i Zàmbia.

L'accés a l'electricitat renovable ajudarà les llars a millorar el nivell de vida, augmentar el potencial d'ingressos i aconseguir una vida més digna.

Yellow ha estat pionera en solucions d'energia solar per a comunitats de baixos ingressos des de 2018. Ha venut més de 300.000 dispositius d'energia, ajudant a millorar les vides de més de 1.500.000 persones amb accés a energia neta, brindant oportunitats econòmiques a més de 1200 persones empleades com a agents, i evitant milers de tones mètriques de CO2 equivalent en reemplaçar els llums de querosè i els generadors dièsel.

Llegiu el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

Contacta'ns

« Enrere