Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just, ja disponible

Nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just, ja disponible

Boton-UD-Oikocredit_Rect-1-1-1024x503.pngdivendres, 29 de de setembre de 2023

Treballes al món educatiu? Voldries tractar temes relacionats amb economia i finances amb un punt de vista més crític? Doncs aquesta nova Unitat Didàctica està feta per tu!

A través de 5 articles en format periodístic relacionats d'una o altra forma amb l'economia i les finances, s'exposen els principis clau sobre les finances ètiques i sectors relacionats amb elles, i després es proposen diverses dinàmiques per treballar el tema a classe.

La Unitat Didàctica va dirigida a estudiants d'ESO, tot i que es podria utilitzar fins a Batxillerat, i ha estat elaborada per Junior Report, en el marc del projecte d'Oikocredit "Promovent un consum i producció sostenibles i equitatius a través del comerç just i les finances ètiques" que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona a través de la convocatòria de subvencions per a projectes d’Impuls socioeconòmic del territori (any 2022).

Pots accedir a la Unitat Didàctica a partir de la pàgina web: https://junior-report.cat/finances-etiques/

Boton-UD-Oikocredit_Rect-1-1-1024x503

En breu, la Unitat Didàctica estarà disponible al repositori de recursos educatius de la plataforma RedEFES, i també en farem la presentació oficial a les IV jornades de la RedEFES a Bilbao els propers 10 i 11 de novembre.

« Enrere