Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Informe económico anual del año 2013

Informe económico anual del año 2013

Cover Annual Report 2013dilluns, 31 de de març de 2014

El informe anual de Oikocredit para el año 2013 muestra en detalle las operaciones llevadas a cabo y su resultado, incluyendo información adicional sobre las inversiones estratégicas de Oikocredit en África, Agricultura y Finanzas inclusivas.

En el año 2013 Oikocredit concentró su actividad en ayudar a gente con bajos ingresos mediante préstamos suscritos por un importe de 297 millones de euros (con un crecimiento del 24% respecto al año anterior).
En el informe también se detalla la cartera de inversiones en finanzas para el desarrollo así como las cifras más relevantes de los últimos cinco años y los balances consolidados.
Como cooperativa de alcance mundial e inversor social, Oikocredit continuará apoyando las microfinanzas, organizaciones de comercio justo, cooperativas y pequeñas y medianas empresas.

Lee el informe económico anual del 2013 aquí (en inglés) >

« Atrás