Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Financiando las energías renovables en Bulgaria

Financiando las energías renovables en Bulgaria

dijous, 17 de de juliol de 2014

Unión Solar es una empresa dedicada a la energía renovable que se creó en el año 2010 para suministrar energía limpia a la red energética de Bulgaria. Desde su inicio, la compañía ha construido un parque solar de 2,5 Megawattios (Mw) mediante el uso de sistemas fotovoltaicos.

Un comprador garantizado

Union Solar consigió asegurar un contrato a veinte años con uno de los mayores suministradores de energía garantizando de este modo un comprador para toda la energía que ponga en la red. Siguiendo con su línea de priorizar las energías renovables, Oikocredit concedió un préstamo de 1,5 millones de euros a Union Solar para facilitar la expansión de las operaciones de la compañía.

« Atrás