Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit s'involucra amb la Cimera del Microcrèdit

Oikocredit s'involucra amb la Cimera del Microcrèdit

20140221_044.jpgdijous, 07 de d’agost de 2014

La forma de treballar d'Oikocredit té a veure en part amb mantenir un equilibri entre els impactes de caràcter financer, social i sobre el medi ambient. Dins de la seva gestió de la rendibilitat social, Oikocredit ha signat com a membre més recent de la Campanya sobre la Cimera del Microcrèdit. Aquesta campanya és una iniciativa de la indústria de les microfinances dirigida a aplegar organitzacions que comparteixin el mateix interès per ajudar als seus clients a sortir de la pobresa.

Aquest compromís implica donar suport com a mínim a quatre clients de microfinances mitjançant l'ensenyament, anàlisi i adopció de l'eina anomenada Progress out of Poverty Index (PPI). Oikocredit anima als seus socis de microfinances a introduir sistemes per mesurar l' abast de la seva acció, havent-n'hi més de vuitanta que ja varen aplicar aquesta eina en el 2013. Mitjançant el compromís amb la campanya, Oikocredit s'assegurarà que més socis microfinancers rebin l'entrenament necessari per fer servir el PPI i així donar un millor servei als seus clients.

El Director Executiu d'Oikocredit, el Sr. David Woods, va dir que comprometre's amb la Cimera del Microcrèdit està dins dels principis que regeixen Oikocredit. “Mesurar i fer el seguiment l'evolució del socis de microfinances i els seus clients es una part important de les activitats socials i financeres d'Oikocredit”, comentà el Sr. Woods.

Com a part del compromís, Oikocredit presentarà els resultats a finals d'aquest 2014.

Per saber-ne més sobre la Campanya per la Cimera del Microcrèdit i els seus membres, podeu visitar aquest enllaç: http://www.microcreditsummit.org/



« Enrere