Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

« Enrere

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

Setem_Camps_de_Solidaritat.pngdimarts, 20 de de gener de 2015

Un any més Setem, juntament amb la col·laboració d'Oikocredit, ofereix la possibilitat de formar part activa dels Camps de Solidaritat que es realitzaran en 22 països de l'Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina. A través d'una estada d'un mes a un país del sud, els participants tindran la oportunitat de conèixer en persona el context que envolta les diferents realitats de països en vies de desenvolupament i tindran la possibilitat d'adquirir un coneixement profund i real en matèria educativa, de Comerç Just, finances ètiques, emigració o Drets Humans.

Des d'Oikocredit ha existit i segueix existint col·laboració directa en l'organització dels Camps de Solidaritat de Prodecoop, una associació que agrupa 40 cooperatives de productors i productores de cafè del nord de Nicaragua que treballen en l'àmbit del Comerç Just, i en segon lloc, amb la organització SPFTC (South Partners and Fair Trade Center), una cooperativa de les Filipines que reivindica els drets de les famílies camperoles mitjançant el processament i la comercialització de fruites i artesanies. Ambdues organitzacions han rebut finançament per part d'Oikocredit per portar a terme els seus projectes productius de Comerç Just.

Les inscripcions estan obertes des del passat 13 de gener i fins a mitjans d'abril d'enguany. Per tal de conèixer amb més profunditat l'oportunitat que suposa viure aquesta experiència visita els blocs dels Camps de Solidaritat 2014, visita el web de Setem, adreça't a camps@setem.org o truca al 93 441 53 35.

« Enrere