Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La Xarxa de Economia Social crea la nueva web del Mercado Social

La Xarxa de Economia Social crea la nueva web del Mercado Social

logo-xes-xarxa-economia-solidaria.pngdimarts, 10 de de maig de 2016

Desde Oikocredit celebramos la creación de la nueva web del Mercado Social por parte de la Xarxa de Economia Social i Solidária (XES), pues participamos tanto en el portal cómo en la entidad. Confiamos que el portal será un espacio de referencia con el objetivo de difundir las novedades relacionadas con la economía social y solidária, incluso las finanzas éticas.

De este modo, la nueva web va a incluir las diferentes herramientas para la dinamización del mercado social: La FESS, el Balanç Social, el Pam a Pam e información sobre los diferentes procesos de articulación que se dan: la intercoperación sectorial, las redes locales y el informe del estado del Mercado Social catalán. Destacamos también el catálogo del Mercado Social, dónde aparecen las organizaciones que han hecho alguna modalidad de balance social, ya sea básico o completo.

« Atrás