Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Últim "Cafè-tertúlia Oikocredit" de l'any: la selecció de projectes i els tipus d'interès

« Enrere

Últim "Cafè-tertúlia Oikocredit" de l'any: la selecció de projectes i els tipus d'interès

Cafes-tertulia-Oikocredit.jpgdilluns, 04 de de desembre de 2017

El 12 de desembre a les 18:30h al Grup Ecos (C/ Casp 43) celebrarem el darrer cafè tertúlia de l'any, debatent sobre el procés que segueix Oikocredit per seleccionar els projectes que finança així com per determinar els tipus d'interès que se'ls carrega.

Grup cooperatiu Ecos. Carrer Casp 43, Barcelona.

Els "cafès-tertúlia" són uns espais de debat i formació periòdics sobre temes relacionats amb les Finances Ètiques, Oikocredit i l'Economia Social i Solidària. Consulta tots els que anem programant a la nostra agenda d'activitats o bé a l'apartat de notícies d'Oikocredit Catalunya.

En aquesta ocasió parlarem del procés que segueix Oikocredit Internacional per seleccionar els projectes en base a criteris Ambientals, Socials i de Governança. I per altra banda, també aprendrem una mica més sobre el complexe món de la fixació dels tipus d'interès pels crèdits que otorga Oikocredit.

En acabar, cap a les 20:30h, comptarem amb un piscolabis ecològic per acomiadar l'any.

Dia i hora: dimarts 12 de desembre de 2017. De 18:30 a 20:30h, i posterior piscolabis pre-nadalenc.

Lloc: Sala d'actes del Grup Ecos (C/ Casp 43, baixos. Entre C/ Bruc i C/ Girona).

Inscripció: L'acte és gratuït i obert a tot el públic, però cal confirmar assistència al correu catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

En aquest enllaç pots descarregar el qüestionari d'avaluació ètico-social que utilitza Oikocredit per a la selecció de projectes productius (en anglès).

I en aquest altre enllaç pots descarregar el qüestionari d'avaluació ètico-social que utilitza Oikocredit per a la selecció d'Institucions Microfinanceres sòcies (en anglès).

Grup cooperatiu Ecos. Casp 43. Foto: Arç Cooperativa

« Enrere