Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

« Enrere

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

firaSolidaria_impacte.jpgdilluns, 18 de d’octubre de 2021

Un any més participem a la fira UPFSolidària per donar a conèixer les Finances Ètiques com a alternativa de cooperació al desenvolupament i solidaritat. Serà tota la setmana del 18 al 22 d'octubre.

Des de fa diversos anys, i amb l'objectiu d'acostar les Finances Ètiques a la comunitat universitària, participem a la Fira UPFSolidària, que enguany se celebrarà altre cop en format virtual, però també de forma presencial el dimecres 20 d'octubre de 10 a 14h a l'edifici Jaume I del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

També participarem a la taula rodona de clausura de la fira el proper divendres 22 d'octubre a les 12:30h, i que porta el títol "Nous reptes per al tercer sector". Hi parlarem del paper de les Finances Ètiques en la consolidació d'un tercer sector fort i coherent, i sobre els reptes que ens depara un futur incert a nivell ecosocial.

Pots consultar totes les entitats expositores als seus estands virtuals, així com la programació completa d'activitats a: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria#menu 

fira-upf-solidaria-2

« Enrere