Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea extraordinària i xerrades d'Oikocredit Catalunya

« Enrere

Assemblea extraordinària i xerrades d'Oikocredit Catalunya

Foto-assemblea-2014.jpgdimecres, 08 de d’octubre de 2014

El dimecres 22 d'octubre de 2014 a les 18:30 h de la tarda, en convocatòria única, se celebrarà l'Assemblea Anual Extraordinària de socis i sòcies de l'associació Oikocredit Catalunya, que es durà a terme novament a la seu de la Federació Catalana d'ONG, al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) amb l'ordre del dia següent:

0. Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de l'Assemblea anterior.
1. Elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea extraordinària.
2. Presentació i aprovació, si s'escau, de renovació dels Estatuts de l'Associació (descarrega aquí la proposta de nous estatuts amb els canvis ressaltats en color, i els pots comparar amb els estatuts vigents). Nota: si desitges una còpia en paper, ens la pots demanar i te la farem arribar el més aviat possible.
3. Aprovació de l'adhesió a “Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global” (antiga Federació Catalana d'ONG de Desenvolupament).
4. Torn obert de paraules i preguntes.

A les 19h et convidem, a la mateixa sala, a quedar-te a dues xerrades que creiem que poden ser del teu interès, i que estaran també obertes al públic en general. Les dues xerrades s'emmarquen en les activitats del Mes de l'Economia Solidària de Catalunya, que culminarà amb la Fira de l'Economia Solidària l'últim cap de setmana d'octubre a Barcelona.

1er Mes de l'Economia Solidària a Catalunya, Octubre 2014

En aquest sentit t'animem a fer extensiva la invitació a totes aquelles persones que creguis que hi poden estar interessades:

19:00 – 20:00h. Quin impacte tenen realment els nostres estalvis en països del Sud quan els invertim a Oikocredit?
Xerrada a càrrec de José Eduardo Parada, gerent regional de projectes d'institucions microfinanceres (Oficina regional d'Oikocredit d'Amèrica Central i Carib).

20:00 – 20:45h. La nova etapa operativa de FIARE – Banca Etica. Nous serveis financers de banca ètica cooperativa per al nostre dia a dia.
Xerrada a càrrec de Jordi Ibáñez, coordinador de l'oficina de FIARE a Barcelona. Ens explicarà els nous serveis d'operativa bancària que des d'aquest mes d'octubre comença a oferir FIARE – Banca Etica a casa nostra. FIARE, el projecte de creació d'una banca ètica ciutadana i cooperativa, en el qual Oikocredit va participar des dels seus inicis com a soci promotor, ha culminat finalment el procés de fusió amb Banca Popolare Etica, establint sucursal al nostre país i convertint-se així en la primera banca ètica cooperativa d'àmbit europeu.

Acta de l'assemblea extraordinària del 22/10/2014 (PDF) >

« Enrere