Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El florista de Bolívia

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

El florista de Bolívia

Boliviadilluns 04 de febrer 2019 11:46

L’Ernesto i els seus quatre germans (Freddy, Betty, Elisa i Jaime) van començar la seva empresa de floricultura fa 15 anys creixent 1.000 m² de clavells. Fa quatre anys es van convertir en un client de CIDRE, per obtenir el capital necessari per invertir en hivernacles, llavors i sistemes de reg.

Actualment, la família té sis hectàrees en diversos llocs amb hivernacles, on produeixen clavells, roses, tomàquets i llavors. Proporcionen feina a 200 treballadors de temporada durant els tres mesos de sembra.

L’Ernesto i la seva família exporten a Uruguai, Brasil i Paraguai, juntament amb altres set floristes. Les llavors de tomàquet i marigold s'exporten als Països Baixos. A causa de la competència de l'Equador, els preus han baixat i s'enfronten a molts reptes amb els costums.

« Enrere