Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Per una redistribució més justa de la riquesa

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Per una redistribució més justa de la riquesa

Nigeriadilluns 11 de febrer 2019 11:58

La Sra Quadri ha estat clienta d’ABN des del 2009. La Sra Quadri necessitava el préstec mentre les aduanes confisquessin els seus productes. Va rebre un capital extra d'ABN. Això li ha permès recuperar-se dels problemes que van sorgir quan les aduanes van confiscar el seu estoc.

La senyora Quadri a la seva botiga

A gairebé 2.700 milions de persones als països del Sud se'ls nega l'accés a crèdit i serveis financers, aspecte clau per a millorar el seu nivell de vida. Les institucions de microfinances ètiques que dóna suport Oikocredit compensen aquesta falta de serveis financers tradicionals contribuint així a la generació d'activitats econòmiques i a una redistribució més justa de la riquesa.

Llegeix més sobre els sectors que financem aquí: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/sectores-que-financiamos/microfinanzas-y-economia-real

« Enrere