¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Reconstrucció i reequilibri: Oikocredit publica l'Informe d'Impacte 2022

Reconstrucció i reequilibri: Oikocredit publica l'Informe d'Impacte 2022

IR2022 ES cover.jpgmiércoles, 21 de septiembre de 2022

Oikocredit publica el seu Informe d'Impacte 2022

Enmig dels desafiaments econòmics mundials, la crisi ambiental i una resposta desigual a la pandèmia del COVID-19, aquest darrer ha estat un any difícil per a moltes de les nostres organitzacions sòcies i les comunitats a les quals serveixen.

Això es reflecteix en el tema del nostre Informe d'Impacte 2022: Reconstruir i reequilibrar.

L'Informe d'Impacte 2022 descriu com Oikocredit apunta a l'impacte social i al desenvolupament sostenible a través del seu treball en els sectors d'inclusió financera, agricultura i energies renovables.

impact

A l'informe, pots llegir com seleccionem, monitorem i reportem les nostres activitats com a inversores d'impacte social.

També pots conèixer més sobre els projectes iniciats per Oikocredit i les seves organitzacions sòcies per a oferir accés a suport financer i no financer a comunitats desateses.

L'informe destaca les històries de cinc organitzacions sòcies que van ajudar els clients finals a expandir els seus negocis i portar un canvi social positiu a les seves comunitats.

El nostre Informe d'Impacte 2022 també explica la contribució contínua d'Oikocredit als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

La Mirjam 't Lam, Directora Executiva d'Oikocredit, va dir: "Estem encantats de publicar el nostre Informe d'Impacte 2022. Explica com mesurem l'impacte de les nostres activitats de manera significativa i mostra l'impacte en acció a través de les dades i les perspectives que compartim.

Espero que gaudeixin llegint les històries d'impacte d'algunes de les més de 500 organitzacions sòcies que financem. Estem orgulloses dels esforços realitzats per la nostra cooperativa a tot el món per fer costat a les comunitats locals a reconstruir i reequilibrar."

Per tot això i més, llegeix el nostre Informe d'Impacte 2022.

Nota: l'informe només està disponible en castellà, anglès, francès, i alemany. Disculpa les molèsties.

« Enrere