Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Exposició: Finances Ètiques

Exposición "Las Finanzas Éticas y el Comercio Justo en la consecución de los ODS".

¿Qué son las Finanzas Éticas?

Clica en la imagen para ampliar: exposicion-oikocredit-comercio-justo-ods-finanzas-eticas10

Más información sobre la banca ética y las Finanzas Éticas:

    • Consulta la sección "Banca ética" de nuestra web, donde te explicamos todo lo necesario para entender de qué va esto de las Finanzas Éticas, y qué organizaciones forman parte de ellas.
    • Consulta la página dineretic.org de FETS.org para acceder al catálogo de servicios que puedes encontrar entre las diferentes entidades de Finanzas Éticas de nuestro país.
    • Consulta el escáner de las Finanzas Éticas para comprobar si tu banco cumple con los criterios y principios de la banca ética.