Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Exposició: ODS

Exposición "Las Finanzas Éticas y el Comercio Justo en la consecución de los ODS".

¿Qué son los ODS (Objetivos de Desarrollo Sostenible?

exposicion-oikocredit-comercio-justo-ods-finanzas-eticas9

Tanto el Comercio Justo como las Finanzas Éticas contribuyen a los Objetivos de Desarrollo Sostenible.

Más información:

- Página web oficial de los Objetivos de Desarrollo Sostenible de las Naciones Unidas (en español): https://www.un.org/sustainabledevelopment/es/objetivos-de-desarrollo-sostenible/

- Cuaderno de Comercio Justo número 7 de la Coordinadora Estatal de Comercio Justo: "Comercio Justo y Objetivos de Desarrollo Sostenible" (septiembre 2018).