Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit participó en Biocultura ON

Oikocredit participó en Biocultura ON

logo_bioculturaOn2020.pngdimecres, 27 de de gener de 2021

Las tres asociaciones de apoyo y el equipo de voluntariado de Madrid, participamos en la versión online de Biocultura 2021 que se celebró del 21 al 23 de enero..

La pandemia ha obligado a las finanzas éticas a reinventarse. Por ello, Oikocredit Catalunya, Sevilla, Euskadi y el grupo de voluntariado de Madrid participamos en la feria Biocultura On 2021.

En ella atendimos un stand virtual en el que compartimos información sobre lo que hacemos en diferentes ámbitos, como las finanzas inclusivas, la agricultura sostenible, el comercio justo o las energías renovables.

Sin título-2.jpg

Precisamente durante la feria ofrecimos la charla "Enchufadas a las energías renovables a través de las finanzas éticas", dinamizada por el coordinador de Oikocredit Euskadi, Joseba Larriba, en la que se pudieron ver el trabajo de diversas empresas y cooperativas apoyadas financieramente por Oikocredit en este sector.

« Atrás