Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit fa més de 40 anys que fem Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya et permet invertir els teus estalvis de forma ètica en projectes que lluiten contra la pobresa a països en vies de desenvolupament.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols contribuir a canviar el món?

Comptem amb una xarxa internacional formada per milers d'inversors/es i moltíssimes persones compromeses amb la nostra missió. Només ens faltes tu! Descobreix per què invertir a Oikocredit és ajudar a canviar el món i fes el pas.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

Notícies

La presència local és el nostre punt fort

Maria photo.jpg20/02 La Maria Koramoa dirigeix l’oficina d’Oikocredit a Accra, la capital de Ghana, i és la subdirectora d'Oikocredit a l'Àfrica Occidental. Com a experta en finances, la Maria ha estudiat economia, sociologia i educació a Birmingham i a la Costa del Cap (Cape Coast). Està especialitzada en microfinances i en el desenvolupament de petites i mitjanes empreses. Mentre fèiem una trucada d’Skype, la Maria ens va compartir algunes idees sobre el seu treball. Llegir més

Catalunya

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

1230-sekem-eg-1500px-01.jpg19/01 Des d'Oikocredit Catalunya us portem dues propostes per tal de conèixer en primera persona àmbits d'acció solidària: Els Camps de Solidaritat organitzats per SETEM i la visita a la nostra organització sòcia SEKEM d'Egipte, organitzada per Oikocredit Internacional. Llegir més

Sector

Fem Banca amb Valors: La Global Alliance for Banking on Values aterra a Barcelona.

GABV-BCN.jpg24/11 Ahir, dijous 23 d’octubre, a la seu de Barcelona Activa es va dur a terme l’acte: Fem Banca Amb Valors, coorganitzat entre el Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i la Global Alliance for Banking on Values. Llegir més

Agenda

Xifres clau

 • 935.1 Milions d'€

  de capital pendent

 • 54.000

  persones inversores

 • 781 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 70 països

 • 40 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau

Divulgació i opinió sobre les finances ètiques