Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit fa més de 40 anys que fem Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya et permet invertir els teus estalvis de forma ètica en projectes que lluiten contra la pobresa a països en vies de desenvolupament.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols contribuir a canviar el món?

Comptem amb una xarxa internacional formada per milers d'inversors/es i moltíssimes persones compromeses amb la nostra missió. Només ens faltes tu! Descobreix per què invertir a Oikocredit és ajudar a canviar el món i fes el pas.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

Notícies

El Kompanion Bank combina capital i coneixement empresarial per crear futurs autosostenibles

komp-kg-39-cropped.jpg06/04 El Kompanion Bank va ser fundat l'any 2004 per oferir préstecs a petits agricultors, criadors de bestiar i pastors a Kirguizistan. És una organització sòcia d'Oikocredit des del 2007. No obstant això, el Kompanion és un banc diferent ja que no només ofereix micro préstecs als seus clients, sinó que també els brinda capacitació gratuïta en desenvolupament empresarial i assistència tècnica per promoure l'agricultura sostenible i la gestió dels recursos naturals. Llegir més

Catalunya

Assemblea General Ordinària 2017 d'Oikocredit Catalunya

AGM-2016-01.jpg15/05 El proper dilluns 29 de maig de 2017 a les 18:30 h de la tarda, en convocatòria única,celebrarem l'Assemblea General Ordinària d'Oikocredit Catalunya a la seu de “LaFede.cat - Organitzacions per a... Llegir més

Sector

L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

REAS-Infografia-bici-CAT-media.jpg27/01 Més de 500 entitats de tot l'estat espanyol vam constituir "REAS Red de Redes". Juntes fem de l'Economia Solidària una realitat. Compartim principis i il·lusions... i volem afermar-nos com a ... Llegir més

Agenda

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Xifres clau

 • 1.053 Milions d'€

  de capital pendent

 • 54.000

  persones inversores

 • 802 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 69 països

 • 46 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau

Divulgació i opinió sobre les finances ètiques