Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit Catalunya fa quasi 20 anys que promovem les Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya és una Associació independent de suport a la cooperativa de Finances Ètiques Oikocredit Internacional.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols invertir?

Estàs a la web d'Oikocredit Catalunya, que ens dediquem a la promoció de les Finances Ètiques en general i a representar els nostres socis/es als òrgans de govern d'Oikocredit Internacional. Si el que vols és invertir, visita la web:

www.oikocredit.es www.oikocredit.es

Entrevista: Préstecs d'habitatge assequibles per a famílies de baixos i mitjans ingressos a Cambodja

SothanyatAGM.jpg24/07 La Sothany Chun és la directora executiva de First Finance plc, organització sòcia d’Oikocredit, una institució financera que proporciona préstecs d'habitatge i per a la millora d'habitatges a persones amb ingressos baixos i mitjans a Cambodja. L'Associació de Suport d’Oikocredit als Països Baixos es va reunir recentment amb ella per a conèixer més sobre el seu background, el seu treball i com First Finance està ajudant a millorar la qualitat de vida en augmentar l'accés a la propietat d'un habitatge. Llegir més

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Xifres clau

 • 1030,1 Milions d'€

  de capital pendent (préstecs i inversions)

 • 57.000

  persones inversores

 • 676 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 69 països

 • 37,6 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau

Divulgació i opinió sobre les finances ètiques