Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit fa més de 40 anys que fem Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya et permet invertir els teus estalvis de forma ètica en projectes que lluiten contra la pobresa a països en vies de desenvolupament.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols contribuir a canviar el món?

Comptem amb una xarxa internacional formada per milers d'inversors/es i moltíssimes persones compromeses amb la nostra missió. Només ens faltes tu! Descobreix per què invertir a Oikocredit és ajudar a canviar el món i fes el pas.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

Notícies

Com les dones cafeïcultores del Brasil estan construint la seva independència econòmica.

dayany-de-asssis.jpg20/11 La cooperativa Coopfam (Cooperativa dos Agricultors Familiars de Poço Fundo i Região) està apoderant a les dones per produir una especialitat orgànica de cafè, millorant així la seva qualitat de vida. Llegir més

Catalunya

Oikocredit Catalunya i les Finances Ètiques, a la FESC2017

fesc_480x600-240x300.jpg20/10 Aquest cap de setmana tornarem a ser presents a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya a la Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). I també participarem en una taula rodona sobre l’impacte social de les Finances Ètiques. És una bona ocasió per conèixer de primera mà alternatives econòmiques del nostre país. Passa-t’hi! Llegir més

Sector

Les Finances Ètiques a Batxillerat: Entrevista al Pau Montalà.

pau-montala-finances-etiques.jpg14/11 Actualment el Pau Montalà estudia primer d’economia a ESADE. L’any passat va presentar el treball de recerca de batxillerat a l’institut Jaume Huguet de Valls, obtenint una qualificació d’Excel·lent. La investigació tractava sobre Banca Ètica i la seva viabilitat. En aquesta entrevista ens explica què el va portar a investigar sobre aquest tema, així com les principals conclusions i aprenentatges que en va treure. Esperem que el seu exemple pugui inspirar altres alumnes a fer més recerca sobre les Finances Ètiques, un tema encara prou desconegut al nostre país. Llegir més

Agenda

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Xifres clau

 • 971.5 Milions d'€

  de capital pendent

 • 54.000

  persones inversores

 • 789 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 71 països

 • 40 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau

Divulgació i opinió sobre les finances ètiques