Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries per donar suport a la cadena de valor de l'anacard a Benín

Oikocredit inverteix 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries per donar suport a la cadena de valor de l'anacard a Benín

logo+initial+ok.jpgdimecres, 27 de de juliol de 2022

El préstec a l'empresa processadora d'anacards mantindrà fins a 500 llocs de treball i donarà suport a la feina de 2500 productors d'anacards a Benín

L'inversor d'impacte social i la cooperativa mundial Oikocredit han proporcionat una línia de crèdit de 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries (ANI), una empresa de comerç i processament d'anacards de Benín.

ANI utilitzarà la nova línia de crèdit proporcionada per Oikocredit per adquirir i emmagatzemar anacards crus i per a processar-los en grans blancs per a l'exportació.

L'ANI treballa amb més de 2.500 agricultors organitzats en federacions de cooperatives, donant suport als agricultors a través d'una sèrie de recursos innovadors, kits d'eines i programes.

L'enginyós suport de l'ANI es tradueix en la distribució i l'accés obert a kits d'eines agrícoles i educatives, equips de protecció contra plaguicides, així com programes de verificació de la UTZ i feina, oferint 50 llocs de treball permanents i 460 estacionals.

Llegiu el comunicat de premsa complet aquí (en anglès)

« Enrere