Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Reconstrucció i reequilibri: Oikocredit publica l'Informe d'Impacte 2022

Reconstrucció i reequilibri: Oikocredit publica l'Informe d'Impacte 2022

IR2022 ES cover.jpgdimecres, 21 de de setembre de 2022

Oikocredit publica el seu Informe d'Impacte 2022

Enmig dels desafiaments econòmics mundials, la crisi ambiental i una resposta desigual a la pandèmia del COVID-19, aquest darrer ha estat un any difícil per a moltes de les nostres organitzacions sòcies i les comunitats a les quals serveixen.

Això es reflecteix en el tema del nostre Informe d'Impacte 2022: Reconstruir i reequilibrar.

L'Informe d'Impacte 2022 descriu com Oikocredit apunta a l'impacte social i al desenvolupament sostenible a través del seu treball en els sectors d'inclusió financera, agricultura i energies renovables.

impact

A l'informe, pots llegir com seleccionem, monitorem i reportem les nostres activitats com a inversores d'impacte social.

També pots conèixer més sobre els projectes iniciats per Oikocredit i les seves organitzacions sòcies per a oferir accés a suport financer i no financer a comunitats desateses.

L'informe destaca les històries de cinc organitzacions sòcies que van ajudar els clients finals a expandir els seus negocis i portar un canvi social positiu a les seves comunitats.

El nostre Informe d'Impacte 2022 també explica la contribució contínua d'Oikocredit als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

La Mirjam 't Lam, Directora Executiva d'Oikocredit, va dir: "Estem encantats de publicar el nostre Informe d'Impacte 2022. Explica com mesurem l'impacte de les nostres activitats de manera significativa i mostra l'impacte en acció a través de les dades i les perspectives que compartim.

Espero que gaudeixin llegint les històries d'impacte d'algunes de les més de 500 organitzacions sòcies que financem. Estem orgulloses dels esforços realitzats per la nostra cooperativa a tot el món per fer costat a les comunitats locals a reconstruir i reequilibrar."

Per tot això i més, llegeix el nostre Informe d'Impacte 2022.

Nota: l'informe només està disponible en castellà, anglès, francès, i alemany. Disculpa les molèsties.

« Enrere