Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

En Dave Smit és nomenat Director d'Inversions d’Oikocredit

En Dave Smit és nomenat Director d'Inversions d’Oikocredit

Dave Smit webversion.jpgdimarts, 13 de de setembre de 2022

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha nomenat en Dave Smit com el seu Director d'Inversions, a partir del 10 d'octubre de 2022.

En Dave té gairebé 20 anys d'experiència en inversions d'impacte i ha passat la major part de la seva carrera en llocs de direcció al FMO, el banc de desenvolupament empresarial holandès.

Ha estat responsable de carteres de deute i accions a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i té experiència en els sectors d'enfocament d’Oikocredit: inclusió financera, energia renovable i agricultura.

En el seu paper de Director d'Inversions d'Impacte, en Dave serà responsable de liderar els equips responsables de la cartera global d'inversions d'impacte social d’Oikocredit. S'incorporarà com a director estatutari i membre del Comitè Executiu.

La Mirjam 't Lam, Directora General d’Oikocredit, va dir: "En Dave té un gran coneixement i experiència en el camp de la inversió d'impacte i està ben familiaritzat amb els nostres sectors i regions d'interès. Estem desitjant que s'uneixi a Oikocredit i al Comitè Executiu, sabent que aportarà la seva passió i els seus molts anys d'experiència. Amb en Dave a bord, esperem enfortir la nostra cartera per a poder continuar tenint un impacte positiu en les comunitats de baixos ingressos a les quals servim."

Llegeix el comunicat de premsa complet (en anglès): https://www.oikocredit.coop/k/en/n2613/news/view/353797/9049/dave-smit-appointed-as-director-of-investments-at-oikocredit.html

« Enrere