Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit s'uneix a Telegram per a promoure la sostenibilitat financera!

Oikocredit s'uneix a Telegram per a promoure la sostenibilitat financera!

Diseño sin título.pngdimecres, 27 de de març de 2024

Oikocredit ha llançat el seu canal oficial a Telegram. Aquesta plataforma serà utilitzada per a compartir notícies, projectes inspiradors i propostes de sostenibilitat en l'àmbit financer i social.

Amb aquesta iniciativa, Oikocredit cerca ampliar el seu abast i promoure un diàleg més pròxim amb la seva audiència global. El canal oferirà contingut exclusiu sobre inversions ètiques, microfinances, energies renovables i molt més.

Uneix-te al canal de Telegram d'Oikocredit i sigues part del moviment cap a un món més just i sostenible! Clica aquí per a sumar-t’hi.

« Enrere