Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La nova associació d'Oikocredit amb la cooperativa Atuntaqui impulsa les microfinances i l'habitatge assequible a l'Equador

La nova associació d'Oikocredit amb la cooperativa Atuntaqui impulsa les microfinances i l'habitatge assequible a l'Equador

Atuntaqui signingdivendres, 26 de d’abril de 2024

Un crèdit de US$ 8 milions a quatre anys donarà suport a l'expansió del microcrèdit i els préstecs per a habitatge per a milers de membres de la cooperativa.

Oikocredit ha establert una nova associació amb la cooperativa equatoriana d'estalvi i crèdit Atuntaqui, prestant 8 milions de dòlars com a contribució a l'expansió dels seus serveis als membres de la cooperativa.

Atuntaqui, que opera principalment en el nord de l'Equador, utilitzarà US$ 5,6 milions de la nova línia de préstecs d'Oikocredit per a augmentar la seva cartera de microcrèdits, i el saldo de US$ 2,4 restant com a préstecs per a habitatges assequibles, cobrint la compra de cases i terrenys, construcció, reparacions i millores. Amb el suport d'Oikocredit, Atuntaqui pretén ampliar el seu abast a més persones amb baixos ingressos.

Per a Oikocredit, aquest finançament per al treball d’Atuntaqui combina el seu suport de llarga durada a les microfinances amb el finançament d'habitatges assequibles centrat en la comunitat en el marc de l'estratègia 2022-2026 d’Oikocredit Internacional, dissenyada per a aconseguir un major impacte social i ajudar les comunitats de baixos ingressos a desenvolupar resiliència.

Llegeix el comunicat de premsa aquí en anglès.

« Enrere