Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Serveis financers en zones rurals d'Indonèsia

Serveis financers en zones rurals d'Indonèsia

Indonesia18 de febrer | 2019

Ami bin Sarim té llogada una parcel·la de 4.000 m². Ella la divideix en quatre espais més petits per cultivar verdures, que ha estat la seva ocupació durant els dos últims anys. Després de collir les verdures, les ven a un comprador.

Ami ha estat client Mitras Bisnis Keluarga (MBK) durant un any. Utilitzava els seus préstecs per pagar l'escola per als seus sis fills, ajudar a un dels seus fills a construir una casa, llogar terreny i pagar als seus treballadors (compta amb sis o vint treballadors, depenent de la temporada).

Ami bin Sarim portant llegums collites.

Treballar en zones rurals és fonamental per la missió d’Oikocredit ja que al voltant del 25% de les persones més pobres del món viuen en zones rurals i tenen dificultats per a accedir a serveis financers http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/zonas-rurales

« Back