Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2022

« Enrere

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2022

Participants of AGM 2018.jpgdimecres, 13 de d’abril de 2022

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem per primera vegada en format híbrid (presencial a C/ Casp 43, baixos i online), el proper dimecres 27 d'abril de 2022 a les 18:30h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

-- Acreditacions: a partir de les 18:15h. Inici de l'Assemblea: 18:30h.

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2021.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2022.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2021.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2022.
6. Designació de tres voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2022.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, volem destacar que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per formar part de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 26 d'abril i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina per a què la puguis descarregar prèviament a l'Assemblea. 

Pots delegar el teu vot en algun altre soci o sòcia omplint aquest formulari i enviant-lo al soci/a en qui deleguis el vot si aquest/a assisteix a l'Assemblea presencialment, o bé enviant-nos-el al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 27 d'abril, si el soci/a en qui delegues el vot té previst assistir virtualment a l'assemblea.

Per assistir a l’Assemblea, tant si ho vols fer de forma presencial com online, et demanem que facis la inscripció a través del següent formulari: www.oikocredit.cat/registre-assemblea

Si optes per l'assistència online, el dia abans de l'Assemblea rebràs per correu-e l'enllaç per accedir-hi. Si no ens has enviat abans una copia del teu DNI recorda que necessitarem que ens el mostris a través de la teva càmera a l'entrar a la sessió. Si optes per l'assistència presencial, et demanarem el DNI a l'arribar a l'Assemblea.

Esperem comptar amb la teva participació!

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2021.pdf1.3 MBapplication/pdfdownload
balanc-de-situacio-oikocredit-catalunya-2021.pdf452.2 kBapplication/pdfdownload
compte-de-perdues-i-guanys-oikocredit-catalunya-2021.pdf653.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2022-cat.pdf86.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2021.pdf7.0 MBapplication/pdfdownload
presentacio-assemblea-oikocredit-catalunya-2022.pdf6.8 MBapplication/pdfdownload

« Enrere