Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

« Enrere

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

CHAJU-GT-142.jpgdimarts, 12 de d’abril de 2022

A Oikocredit apostem fermament per la igualtat de gènere i l'empoderament de la dona, tant a nivell de la nostra activitat de Finances Ètiques com a nivell d'organització interna. Però encara ens queda molt de camí per recórrer, i per això volem escoltar la veu de les nostres sòcies, amb les quals mantindrem un diàleg informal aquest proper 21 d'abril a les 19h.

AGM-2017-11

Tot i que tant a nivell d'Oikocredit Internacional com d'Oikocredit Catalunya treballem fermament per la igualtat de gènere, el sector financer és un entorn molt masculinitzat, fins i tot en l'àmbit de les Finances Ètiques.

Per això aquest dijous 21 d'abril convidem a totes les nostres sòcies i simpatitzants (dones) a participar en aquest espai informal de diàleg i participació per recollir les vostres propostes, inquietuds i comentaris sobre com incorporar més i millor la perspectiva de gènere a Oikocredit Catalunya.

Comptarem amb la Sonia Joaniquet i l'Anna Pallarès, membres de la Junta Directiva i voluntàries d'Oikocredit Catalunya, que ens explicaran la seva experiència de participació a l'entitat, i que a través d'una sèrie de preguntes sobre qüestions de gènere recolliran les opinions i la veu de les nostres sòcies.

Dirigit a: qualsevol sòcia o simpatitzant d'Oikocredit Catalunya amb inquietud per qüestions de gènere, o qualsevol sòcia que s'estigui plantejant participar més activament a l'entitat, ja sigui com a voluntària o com a membre de la Junta Directiva.

Dia i hora: Dijous 21 d'abril de 19h a 20h.

Lloc: format híbrid, presencial al C/ Casp 43, baixos, i online via Zoom.

Per control d'aforament i assistència es requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/yzirqD1vKG

« Enrere