Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Esdeveniments

Experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

PEG-GH-059.jpgde jul. 07 El proper dimarts 7 de juliol, Dia Mundial del cacau, et convidem a fer una tassa de xocolata virtual amb nosaltres i conèixer en primera persona l'experiència de les sòcies d'Oikocredit Catalunya que van participar a l'Study Tour d'enguany a Ghana. Llegir més