Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

A què ens dediquem

En l'estructura d'Oikocredit Internacional, és la seu central a Holanda, a través de les nostres oficines regionals en països del Sud, la que s'encarrega de la gestió de les inversions: estudiar o supervisar les iniciatives presentades, atorgar els préstecs i realitzar un seguiment dels projectes.

Així, les Associacions de Suport, com Oikocredit Catalunya, no duem a terme la gestió dels préstecs, sinó que difonem aquest model de cooperació.

A més, contribuïm a la difusió del model de les microfinances, la banca ètica i la inversió responsable a través de la sensibilització social. Som també l'espai de participació per excel·lència de tots els nostres socis i sòcies.

Més informació sobre les nostres activitats

Els nostres estatuts (PDF)