Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

🌐 Oikocredit Live: Creant justícia social a través de la inclusió financera

🌐 Oikocredit Live: Creant justícia social a través de la inclusió financera

IMG_8499.JPGdijous, 29 de de febrer de 2024

Nou webinar el 14 de març de 18:00 a 19:15h. Des de la seva fundació fa gairebé 50 anys, Oikocredit ha perseguit la missió de crear justícia social a tot el món. Una eina important per a això és la inclusió financera. En aquest proper esdeveniment en viu d’Oikocredit parlarem sobre el que hi ha darrere del concepte, com és un enfocament holístic i quin paper hi juga la igualtat de gènere en ell. La nostra organització sòcia Mujeres en Desarrollo Dominicana (Mude) de República Dominicana ens informarà de primera mà sobre les seves experiències amb la inclusió financera.

Mujeres en Desarrollo Dominicana (Mude). IMG_8499

Inscriu-te aquí!

Programa:
Comprendre la dinàmica de gènere en les finances inclusives
La Barbara Magnoni (presidenta d'EA Consultants i professora de l'Escola d'Assumptes Públics i Internacionals de la Universitat de Columbia) discutirà qüestions globals de gènere, emfatitzant el paper fonamental de la inclusió financera. Amb més de 25 anys d'experiència en finances internacionals, aporta una gran experiència en l'àrea d'inclusió financera de les dones, particularment als països de parla hispana. Això també inclou la prestació de productes d'assegurances inclusives.

Oferir consultoria i formació: una clau per a l'impacte sostenible
La Barbara Rademaker, Gerent de Desenvolupament de Capacitats d’Oikocredit, presentarà el compromís de la nostra organització amb l'assessorament i la capacitació. Aquestes ofertes enforteixen les habilitats i recursos de les organitzacions associades d’Oikocredit per al desenvolupament sostenible. En aquest context, la Barbara discutirà l'important paper dels serveis financers en aquesta àrea.

Focus en Mude: Empoderant les dones a la República Dominicana
Per la seva part, la Lilliana Rodríguez ens informarà sobre el camí reeixit de l'organització sòcia d’Oikocredit Mujeres en Desarrollo Dominicana, Inc. (Mude), de la qual la Lilliana n’és membre. Fundada el 1975 per dones empresàries, Mudi centra el seu programa de microfinances a fer costat a les mares solteres de les zones rurals. La Lilliana parlarà sobre els diversos programes de l'organització, destacant el compromís de Mude amb el desenvolupament sostenible i l'empoderament de les dones.

Detalls de l'esdeveniment:
Data i hora: dijous 14 de març de 2024, de 18 a 19.15 CET
Ubicació: En línia a través de la plataforma Zoom
L'esdeveniment en línia es durà a terme en anglès. S'oferirà traducció simultània al castellà, francès i alemany.
Per a registrar-te fes clic aquí

« Enrere