Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit lidera el finançament llavor de 10 milions de dòlars per a la fintech mexicana YoFio

Oikocredit lidera el finançament llavor de 10 milions de dòlars per a la fintech mexicana YoFio

YoFio logodilluns, 26 de de febrer de 2024

La nova inversió en la plataforma de serveis financers digitals de YoFio donarà suport al creixement de les finances inclusives a Mèxic.

Oikocredit s'enorgulleix d'anunciar la seva última inversió de capital en YoFio, una plataforma fintech de ràpid creixement per a microempreses mexicanes. Oikocredit ha liderat una ronda d'inversió llavor de 10 milions de dòlars de capital més deute en la qual han participat 500 Global, Innogen Capital, G2 FinTech, Cauris Finance i altres inversors àngels.

La inversió d’Oikocredit i els seus socis farà costat a YoFio en la seva labor de promoure la inclusió financera a Mèxic. Gairebé el 60% de les empreses privades a Mèxic són microempreses. No obstant això, malgrat la seva importància per al creixement econòmic i la creació d'ocupació, aquestes petites empreses són "invisibles" per a la majoria de les institucions financeres i s'enfronten a barreres quan tracten d'accedir al crèdit. YoFio es va crear per a desbloquejar fonts de finançament innovadores i impulsades per la tecnologia per a aquest segment desatès i infrabancaritzat.

La tecnologia patentada de YoFio i la seva àmplia xarxa de socis majoristes permeten una oferta més fàcil, ràpida, competitiva i flexible en comparació amb les solucions bancàries tradicionals. Fins a la data, YoFio ha desemborsat 8 milions de dòlars en préstecs digitals a més de 3.500 clients comerciants i microempresaris. Té previst tancar el 2024 amb una cartera total de 5 milions de dòlars.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (en anglès).

« Enrere