Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit s√≥n col¬∑lectius de persones volunt√†ries constitu√Įdes legalment en forma d'associacions sense √†nim de lucre. Els socis i s√≤cies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilitzaci√≥ i difusi√≥ de la missi√≥ d'Oikocredit i s√≥n una part molt important de l'organitzaci√≥. Les Associacions de Suport s√≥n s√≤cies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i s√≤cies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

ūüĆź Oikocredit Live: Creant just√≠cia social a trav√©s de la inclusi√≥ financera

ūüĆź Oikocredit Live: Creant just√≠cia social a trav√©s de la inclusi√≥ financera

IMG_8499.JPGdijous, 29 de de febrer de 2024

Nou webinar el 14 de mar√ß de 18:00 a 19:15h. Des de la seva fundaci√≥ fa gaireb√© 50 anys, Oikocredit ha perseguit la missi√≥ de crear just√≠cia social a tot el m√≥n. Una eina important per a aix√≤ √©s la inclusi√≥ financera. En aquest proper esdeveniment en viu d‚ÄôOikocredit parlarem sobre el que hi ha darrere del concepte, com √©s un enfocament hol√≠stic i quin paper hi juga la igualtat de g√®nere en ell. La nostra organitzaci√≥ s√≤cia Mujeres en Desarrollo Dominicana (Mude) de Rep√ļblica Dominicana ens informar√† de primera m√† sobre les seves experi√®ncies amb la inclusi√≥ financera.

Mujeres en Desarrollo Dominicana (Mude). IMG_8499

Inscriu-te aquí!

Programa:
Comprendre la dinàmica de gènere en les finances inclusives
La Barbara Magnoni (presidenta d'EA Consultants i professora de l'Escola d'Assumptes Públics i Internacionals de la Universitat de Columbia) discutirà qüestions globals de gènere, emfatitzant el paper fonamental de la inclusió financera. Amb més de 25 anys d'experiència en finances internacionals, aporta una gran experiència en l'àrea d'inclusió financera de les dones, particularment als països de parla hispana. Això també inclou la prestació de productes d'assegurances inclusives.

Oferir consultoria i formació: una clau per a l'impacte sostenible
La Barbara Rademaker, Gerent de Desenvolupament de Capacitats d’Oikocredit, presentarà el compromís de la nostra organització amb l'assessorament i la capacitació. Aquestes ofertes enforteixen les habilitats i recursos de les organitzacions associades d’Oikocredit per al desenvolupament sostenible. En aquest context, la Barbara discutirà l'important paper dels serveis financers en aquesta àrea.

Focus en Mude: Empoderant les dones a la República Dominicana
Per la seva part, la Lilliana Rodríguez ens informarà sobre el camí reeixit de l'organització sòcia d’Oikocredit Mujeres en Desarrollo Dominicana, Inc. (Mude), de la qual la Lilliana n’és membre. Fundada el 1975 per dones empresàries, Mudi centra el seu programa de microfinances a fer costat a les mares solteres de les zones rurals. La Lilliana parlarà sobre els diversos programes de l'organització, destacant el compromís de Mude amb el desenvolupament sostenible i l'empoderament de les dones.

Detalls de l'esdeveniment:
Data i hora: dijous 14 de març de 2024, de 18 a 19.15 CET
Ubicació: En línia a través de la plataforma Zoom
L'esdeveniment en línia es durà a terme en anglès. S'oferirà traducció simultània al castellà, francès i alemany.
Per a registrar-te fes clic aquí

« Enrere