Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Cafè rendible a Rwanda

Cafè rendible a Rwanda

Rwanda04 de març | 2019

El cafè és el cultiu principal d’en Paul i els altres 1.800 agricultors ruandesos que lliuren el cafè a Impexcor. Els  agricultors estan organitzats en cooperatives o venen el seu cafè de manera individual, com és el cas d’en Paul. Si viuen prop de la fàbrica porten ells mateixos el cafè, si viuen lluny Impexcor el recull amb els seus camions. La fàbrica també proporciona als agricultors fertilitzants i altres materials per millorar la qualitat de la collita.

Taules d'assecat

Impexcor, sòcia d’Oikocredit, és una empresa processadora de cafè rendible i ha creat una bona reputació en el mercat del cafè degut a la seva llarga experiència en la indústria. Si vols saber més sobre les organitzacions a les quals donem suport: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/las-organizaciones-que-apoyamos/map

« Back