Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Silvia, la jardinera d'Uruguay

Silvia, la jardinera d'Uruguay

Uruguay25 de març | 2019

La Silvia està casada, té tres fills i és propietària del viver Bello Jardin. Encara que el viver va ser creat el 1997, la família porta la jardineria a la sang. El marit i el sogre de la Silvia són jardiners així com ho és el seu fill mitjà. La Silvia i el seu marit treballen al viver amb el seu fill més jove, que també forma part del grup de teatre de viatge "Fin del Mundo". El 2005, la Silvia es va veure obligada a tancar el viver quan el negoci es va convertir en víctima d'una estafa que implicava falsos xecs. Sense descans, va traslladar el negoci a casa seva i ella i el seu marit van continuar venent les seves plantes a les fires i al carrer. No obstant això, quan al marit de Silvia li van haver de fer una operació cardíaca fa tres anys van abandonar els llocs de treball i van començar a vendre les seves plantes per telèfon i per Internet. La família també treballen com a jardiners per al govern local i per a FUCAC.

Silvia Marquisio de Ferro tenint cura de les seves plantes

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Back